maanantai 30. tammikuuta 2012

The Funky Foot Clan


Viikonloppu meni niin että ihan lompsahti! Kuulu vaan lompsis, kun maanantaihin laskeuduin.

Otsikko, FFC Mikä se on? Se on tanssicrewi johon kuulun. Meitä on kymmenkunta Lockingista innostunutta tanssijaa. Me treenataan keskenäm
me, käydään tapahtumissa ja pidetään hauskaa yhdessä. Viikonloppun FFC täytti ensimmäisen vuotensa. Olimme sitä juhlistamassa yhden jäsenen kotona. Katsottiin Ruotsin Juste Deboutin karsintoja, syötiin, tanssittiin, pelleiltiin ja ennen kaikkea naurettiin ja jaettiin sitä hyvää fiilistä. Parasta crewiin kuulumisessa on se, että saa olla juuri sellainen kuin on ja muut tyypit on ihan hytä sekoja kuin itsekin :D Treeneissä pusketaan täysillä, mutta häröillään myös täysillä. You guys are the best!

Sitten vähän paljastusta tulevista jameista. Kisakonseptit, niitä on vähän viilailtu ja mittailtu tarkalla kädellä. Kilpailuja on kaksi (2)! Ensimmäinen on nimel
tään Hannu ja Kerttu Battle. Kyseinen kisa on suoraa jatkumoa edellisistä jameista. Kisa on siis 2v2 Allstyles. Muutokset ovat osallistujissaa karsintasysteemissä.
Osallistuminen on kaikille avointa pienellä rajauksella. Edellisissä jameissa voittajat ja suurin osa jatkoonpäässeistä ovat olleet tanssin ammattilaisia. Kyseessä on kumminkin ruohonjuuritapahtuma ja halutaan antaa ei niin kauan tanssineille mahdollisuus, rajataan osallistuminen ei opettaviin tanssijoihin. Näin kynnys osallistua madaltuu ja useampi vasta-alkaja saa onnistumisen kokemuksia.
Toinen muutos kohdistuu karsintasysteeiin. Viime jameissa on käytetty rinkikarsintaa. Itse rakastan sitä karsintamuotona, mutta se suosii kauemman tanssineita ja rohkeampia yksilöitä. Välttämättä kaikki eivät pääse näyttämään taitojaan, mikä ei tietenkään ole tarkoituksena. Käytämme siis karsinnassa karsintabattleja. Näin jokainen saa yhtäläisen mahdollisuuden näyttää taitonsa, mutta tilanne on silti rento.
Näillä muutoksilla pyrimme tekemään tapahtumasta ja kilpailusta helpommin lähestyttävän. Tarkoituksena on, että kaikilla on kiwaa ja kaikki saavat mahdollisuuden näyttää taitonsa. Taisetelun taso, ei silti tule laskemaan!!

Ensi kerralla kurkistamme toisen kilpailumuodon saloihin. Voin varoittaa teitä, että se on KUUMA ja tietääkseni ennennäkemätön Suomessa tai koko maailmassa!!!!!!!!! Turvavyöt kiinni ihmiset. Me aletaan mennä lujaa.

Tässä kuva toimistostani. Pöydällä on capucino, turkey bagel ja kaikki Lepuski Jam Vol. 1 kuvat eli periaatteessa kaikki mitä tarvitaan toimistotyöhön. Onneksi mulla on läppäri :)

-EE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti