tiistai 31. tammikuuta 2012

Just keep following the heartlines on your hand

Tuottajan tervehdys kulisseista!

Kolmas Lepuski jam on osaltani ollut melkoista vyörytystä, Eljan perässä pysyminen vaatii välillä tosissaan töitä ;) Meillä onkin jakautuneet nämä tuotannolliset jutut aika luontaisesti niin että Energia-Elja paahtaa kasaan taiteellistapuolta tapahtumasta (käsittäen kisakonseptin rakentamisesta muuhun kumppanuusyhteystyöhön) ja minulle on jäänyt enemmänkin hallinnollisia asioita budjetointiin ja muuhun sälään liittyen. Eljan panos on tapahtuman hengen ja muodon kannalta suurempi, minä häärään lähinnä kulisseissa :)

Lepuski jamien järkkääminen lähti liikkeelle syksyllä 2011 opinnäytetyöhöni liittyen. Enpä olisi tuona hetkenä uskonut, että ilmiö lähtee lepuski jam- tiimin käsissä paisumaan tähän mittakaavaan mitä tämän kolmannen tapahtuman kanssa ollaan suunnittelemassa. Koko prosessi on ollut aloittelevalle tuottajalle erittäin mielenkiintoista ja opettavaista - tutustuminen pelkästään katutanssikulttuuriin näin ulkopuolisen silmillä on ollut melkoista tykitystä time to time.

Tässä taidetaan kummankin tuottajan- sekä minun että Eljan kohdalla tehdä toteen tietynlaisia unelmia joita ei osannut edes itsekään projektin alkuvaiheilla pukea sanoiksi. Älytöntä!


Kirjottelen myöhemmin tarkemmin aikaisemmista Lepuski Jameista ja opinnäytetyöstäni :)

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti