keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Getting closer

Wou! Aika suorastaan lentää, kun on paljon tekemistä.

Viimeiset viikot ovat vierähtäneet yhteistyökumppanuuksia hoitaessa, visuuaalista ilmettä hioessa, siitä iso kiitos meidän graafikolle Tanjalle, suurin saavutus oli saada asiat siihen kuntoon, että voi julkaista koko konseptin yleisesti.

On jännittävää laittaa jotain itse tehtyä suuren yleisön eteen ja kaikkien katseiden alle. Koskaan ei voi olla aivan varma vastaanotosta, mutta onneksi meidän konsepti vaikuttaa saaneen erittäin hyvän vastaanoton. Kolmannella kerralla ei tarvitse tietenkään jännittää lähellekään yhtä paljon kuin ensimmäisellä kerralla. Tapahtuman julkistaminen on myös eräänlainen välietappi, joka kertoo missä mennään. Tapahtuma alkaa tässä pisteessä olemaan jo melko lähellä ja iso osa työstä on tehty, vaikka paljon vielä on tekemättä. Kiireistä aikaa siis, mutta eteenpäin mennään aika mukavasti.

Lähitulevaisuudessa tulemme lisäämään juttuja meidän yhteistyökumppaneista. On tullut mahtavia haastatteluja eri paikkojen perustajilta tähän mennessä. On mahtavaa kuulla ihmisiltä tiskin takaa mietteitä miksi ovat perustaneet lafkansa ja millä periaatteilla he niitä pyörittävät. Good stuff comin' up!

Herkkuna musiikkia, joka varmasti pistää puskemaan!


-EE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti